8. maj 2017, Radisson Blu Plaza Hotel (Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana)

Projektni forum 2017

Motiviran projektni tim – središče uspeha projektov

  • #STROKOVNJAKI
  • #NAJPROJEKTNIMANAGERLETA
  • #KULINARIČNIVRHUNEC
  • #PRIJAVAZDAJ!
Prijava
Odštevamo

Motiviran projektni tim – središče uspeha projektov

8. MAJ 2017 - Ljubljana, Radisson Blu Plaza Hotel

Na letošnjem dogodku bomo v ospredje postavili projektnega managerja in člane projektnih timov. Osredotočali se bomo na njihove lastnosti, kot so sposobnost vodenja in timskega dela, na pomen njihovega znanja s področja projektnega vodenja, na potrebne izkušnje in strokovnost ter na kompetence, ki jih potrebujejo za uspešno izvedbo projekta.

00

Partnerji

01

Program

Signature Theme

Registracija

V 15. nadstropju elitnega hotela Radisson Blu Plaza vas bodo sprejele naše sodelavke in vas pospremile v prostore konference. Ne pozabite tudi na sladko presenečenje!

Signature Theme

Predavanja

Motiviran projektni tim je zagotovo eden ključnih faktorjev za uspešno izpeljani projekt. »Lažje reči, kot izvesti« – zato bodo skrite nasvete, izkušnje in znanje z vami delili izkušeni strokovnjaki iz različnih področij.

Signature Theme

Odmor in mreženje

Izkoristite odmora za navezovanje stikov in spoznavanje novih poslovnih ter projektnih partnerjev. Da bo druženje prijetnejše, bomo poskrbeli s kulinaričnih razvajanjem izpod rok kuharskega mojstra.

Signature Theme

Delavnice

Za vas smo pripravili dve zanimivi delavnici, v katerih boste lahko tudi sami aktivno sodelovali. Izbirali boste lahko med "Od projektnega tima do odličnega projektnega tima" delavnico ter "Aktivno delavnico emocionalne inteligence". Tisti, ki vam aktivno sodelovanje ne ustreza, pa se boste lahko odpravili na ogled RADISSON BLU PLAZA HOTEL.

Signature Theme

Odmor za osvežitev

Po uspešnem sodelovanju na delavnicah, bo čas za odmor, na katerem si boste nabrali moči za zadnji del naše konference. Bo pa tudi čas za mreženje.

Signature Theme

Okrogla miza s finalisti izbora Projektni manager leta 2016

Slovensko združenje za projektni management bo na dogodku slavnostno podelilo nagrado za najboljšega projektnega managerja leta 2016. Še prej bodo finalisti na okrogli mizi predstavili svoje poglede vezane na vprašanja pomena in motiviranja projektnih timov.

Signature Theme

Podelitev nagrade Projektni manager leta

Z izborom Projektni manager leta prepoznavamo, izpostavljamo in povezujemo najbolj uspešne in kompetentne projektne managerje slovenskega poslovnega, tako zasebnega kot javnega, okolja. To bo trenutek, ko boste izvedeli, kdo si je prislužil laskavi naziv Projektni manager leta za leto 2016!

Signature Theme

Podelitev IPMA SloCert certifikatov

Slovensko združenje za projektni management izvaja mednarodno certificiranje projektnih managerjev – program IPMA SloCert. Podelili bomo certifikate tistim, ki so postopek certifikacije zaključili v lanskem letu.

Signature Theme

Kosilo

Ob zaključku Projektnega foruma 2017 vas bodo tokrat razvajali kuharski mojstri Radisson Blu Plaza Hotela, ki bodo poskrbeli za okusne in kreativno pripravljene jedi. Čas kosila pa lahko še zadnjič izkoristite za povezovanje in navezovanje novih projektnih vezi.

Signature Theme

Uvodni nagovor

                                                                                                                                                                                                                                              

Signature Theme

Motiviranje heterogenega projektnega tima v visokotehnološkem okolju

Razvoj in izdelava visoko inovativnih in tehnološko najsodobnejših izdelkov, kakršni so roboti, namenjeni avtomatizacijam proizvodnih in drugih procesov, zahteva integracijo različnih znanj in izkušenj. Ob vprašanju identificiranja in izbora projektu prilagojenega projektnega tima za tovrstne projekta, je pomembno vprašanje tudi doseganje motiviranosti heterogenih projektnih timov.

Signature Theme

Informacijsko-komunikacijske tehnologije za optimiranje potencialov in kapacitet članov projektnih timov

Zagotavljanje normalne in predvsem kolikor je le možno enakomerne obremenitve članov projektnih timov je ob povečevanju projektnega delovanja in ob zahtevi po zagotavljanju učinkovitosti izvajanja stalnih procesov v podjetjih in organizacijah vse večji izziv. Sodobna informacijska-komunikacijska tehnologija pomaga pri razreševanju tega izziva. Nujno je, da jo poznamo!

Signature Theme

Obvladovanje stresnih organizacijskih projektov

Dogodki, lahko govorimo kar o projektih, ki se odvijajo pod taktirko protokola Republike Slovenije, morajo biti izpeljani brez napak! To je odgovornost in zavedanje slehernega člana tima, bodisi da gre z vidika Protokola za internega ali eksternega člana tima. Kako doseči takšen nivo samo odgovornosti in kako obvladovati stres v takšnih situacijah, bomo izvedeli neposredno iz Protokola RS.

Signature Theme

Vodenje projektnega tima od načrtovanja do izvedbe

Vodenje projektnega tima se prične že ob načrtovanju projektov in izbire tima ter se nadaljuje vse do izvedbe in nato samega zaključja projekta. Tudi sami projekti se med seboj razlikujejo in zahtevajo prilagodljivost in posebne pristope projektnega vodje. Nekaj uspešnih pristopov in primerov dobrih praks s posebnim poudarkom na socialno podjetniških projektih bo predstavila tudi naša predavateljica z dologoletnimi izkušnjami.

Signature Theme

Kreativna brainstorming delavnica: Od projektnega tima do odličnega projektnega tima

Čeprav si vodje projektov praviloma ne izbirajo sami članov projektnih timov in čeprav bi z vidika vodenja projektnega tima bilo najenostavneje voditi tim klonov projektnega vodje, to še ne pomeni, da projektni tim, sestavljen iz najbolj karakterno in strokovno pestrih članov, ne bi mogel postati pod taktirko odličnega vodje projekta tudi sam odličen. Zamisli, kako pretvoriti projektni tim v odličen projektni tim, bodo razvijali kar sami udeleženci delavnice, moderirani s kreativnimi brainstorming tehnikami.

Signature Theme

Aktivna delavnica emocionalne inteligence: Moj odnos je moj ponos

Uspešnost projektnega dela je odvisna od prepoznavanja in usklajevanja skupnih ciljev. Ne glede na to, da to že vrsto leto vemo, se velikokrat srečujemo s konflikti in nekonstruktivnimi situacijami. Zakaj? Morda je odgovor enostaven, a še vedno zelo malo ljudi uporablja uspešne pristope za učinkovito sodelovanje. EQ je naša sposobnost prepoznati svoja čustva in z njimi upravljati. Biti emocionalno inteligenten pomeni biti bolj samozavesten in opravljati delo, ki ima smisel ter namen. EQ je temelj sodobnega voditeljstva. IQ smo pridobili z rojstvom, EQ pa lahko razvijamo! Na delavnici bodo udeleženci spoznali model EQ, kateri jim bo pomagal lažje razumeti sebe in druge. Delavnico bo vodila Gabriela Lukman – mag. psihologije, trenerka in strokovnjakinja za razvoj kadrov v podjetju KHD Group.

Signature Theme

Ogled podjetja

Tisti, ki se ne boste odločili za udeležbo na kakšni delavnici, se boste lahko skupaj z nami odpravili na krajši ogled enega hotela, ki gosti naš dogodek. Ogledali si boste prostore hotela ter možnosti za izvedbo projektov pri njih.

Signature Theme

Okrogla miza s finalisti izbora Projektni manager leta 2016

Slovensko združenje za projektni management bo na dogodku slavnostno podelilo nagrado za najboljšega projektnega managerja leta 2016. Še prej bodo finalisti izbora na okrogli mizi izmenjali svoja razmišljanja in rešitve, ki jih uporabljajo za spodbujanje in doseganje motiviranosti članov projektnih timov.

Signature Theme

Podelitev nagrade Projektni manager leta

Z izborom Projektni manager leta prepoznavamo, izpostavljamo in povezujemo najbolj uspešne in kompetentne projektne managerje slovenskega poslovnega, tako zasebnega kot javnega, okolja. To bo trenutek, ko boste izvedeli, kdo si je prislužil laskavi naziv Projektni manager leta za leto 2016!

02

PRIJAVA

Posamezno

80€

Nečlani

Prijavi se

Posamezno

60€

Člani/Študenti

Prijavi se

Paket

240€

Nečlani 4x

Prijavi se

Cene ne vsebujejo DDV!

100

udeležencev

4

predavatelji

2

DELAVNICI

1

OKROGLA MIZA

04

KONTAKT

Slovensko združenje za projektni management

Stegne 7, 1000 Ljubljana

Elektronska pošta
rok@zpm.si
Rok Petje, ZPM sekretar

031 795 195