Z veseljem vas obveščamo, da so odprte prijave na naš dogodek Projektni forum 2016, ki bo potekal 21.4.2016 v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana!

 

Na Projektnem forumu 2016 bomo v ospredje postavili projektnega managerja, ki kot oseba z vsemi svojimi kompetencami ter pozitivnimi in negativnimi lastnostmi pomembno vpliva na uspešnost projektov in s tem na našo skupno prihodnost.

Šest strokovnjakov, šest podjetij in šest različnih predavanj bo tvorilo osrednji del dogodka, na katerem bomo gostili strokovnjake  iz različnih poslovnih okolij in z različnimi vidiki obravnavanja projektnih managerjev. V drugem delu bosta sledili dve zanimivi delavnici in sicer Gather2gether competition ter delavnica z naslovom Biti zmagovalec ali heroj, to je sedaj vprašanje?

V zadnjem delu bo na okrogli mizi s skrbno izbranimi gosti beseda tekla o »najboljšem« projektnem managerju. Bomo lahko definirali, kdo je najboljši projektni manager? Kajti, na koncu vam bomo predstavili tudi načrt o izboru najboljšega projektnega managerja leta 2016, ki si ga je zastavilo Slovensko združenje za projektni management.

Seveda pa ne bomo pozabili tudi na kulinarično razvajanje in druge ob konferenčne aktivnosti.

Bodite tudi Vi del Projektnega foruma 2016!

Vse informacije so dostopne na naši spletni strani, kjer si lahko tudi ogledate predavatelje in ostale govornike!!

www.zpm.si/forum