PROJEKTNI FORUM 2017
Motiviran projektni tim – središče uspeha projektov
8. maj 2017, Radisson Blu Plaza Hotel
Z veseljem vas ponovno vabimo na Projektni forum 2017, ki bo tudi letos potekal v Ljubljani in sicer 8. maja v prestižnem Radisson Blu Plaza Hotelu.
Na letošnjem dogodku bomo v ospredje postavili projektnega managerja in člane projektnih timov. Osredotočali se bomo na njihove lastnosti, kot so sposobnost vodenja in timskega dela, na pomen njihovega znanja s področja projektnega vodenja, na potrebne izkušnje in strokovnost ter na kompetence, ki jih potrebujejo za uspešno izvedbo projekta.
Na forumu boste lahko prisluhnili štirim odličnim predstavitvam in sodelovali na dveh interaktivnih delavnicah. Še posebej pa bi vas radi opozorili na okroglo mizo na kateri bodo spregovorili finalisti izbora za projeknega managerja leta. Prav ob koncu dogodka bomo namreč slavnostno razglasili tudi zmagovalca, zato letošnjega dogodka zagotovo ne smete zamuditi.

Letošnje govornike in program si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko oddate tudi svojo prijavo na Projektni forum 2017. Prosta mesta so omejena, zato ne odlašajte s prijavo!