TEDEN PROJEKTNEGA MANAGEMENTA

Projektni forum je osrednji strokovni dogodek Slovenskega združenja za projektni management (ZPM). Praviloma gre za enodnevno konferenco, na kateri se zberejo strokovnjaki in raziskovalci s področja projektnega managementa in drugih komplementarnih področij (strateški management, podjetništvo, različna inženirska področja ipd).

Ker aktualne razmere v Sloveniji in širši regiji zaradi pandemičnih razmer ne dovoljujejo izvedbe konference v klasični obliki, smo se odločili organizirati »Teden projektnega management ZPM«. Teden projektnega management ZPM se je odvijal od 17. 11. 2020 do 20. 11. 2020. Zajemal je izvedbo štirih online modulov, izvedenih v obliki predstavitev oziroma predavanj ter delavnic. Skupaj se je dogodka udeležilo skoraj 300 različnih udeležencev. V povprečju pa se je dnevno posameznega dogodka udeležilo več kot 130 udeležencev.

 

PROGRAM

Program.pdf

 

PREDSTAVITVE

Vladimir Pogač – Projektna organiziranost v srednje velikem proizvodnem podjetju

dr. Aljaž Stare – AGILNO!? Projekti, zaposleni, podjetja

Tadej Visinski – Od ideje preko projekta do izdelka v 90 dneh?

 

CERTIFICIRANJE

Na podlagi izvedenega IPMA SloCert informativnega dneva, bomo vsem udeležencem Tedna projektnega managementa priznali 10% popust ob prijavi, v kolikor bo prijava oddana do 30.11.2020. Več na spletni strani certificiranja.