Danes ob 17. uri se bo pričel ZPM Projektni večer. Za dostop do dogodka uporabite naslednjo povezavo: https://us02web.zoom.us/j/81506301315?pwd=dWxXaHFneFEwei9vY09KTEgvRmtZQT09

Slovensko združenje za projektni management v teh kriznih korona časih, ko ni omogočeno druženje v živo, organizira online Projektni večer. Verjamemo namreč, da je po uspešno izvedenem Projektnem forumu, ki je tokrat potekal kot Teden projektnega managementa ZPM, letos še vsaj ena priložnost za ponovno druženje in izmenjavo izkušenj in mnenj. Tokrat dogodek organiziramo v okviru sekcije IPMA Young crew, v kateri se povezujejo mladi, a že izkušeni projektni managerji. 

Vabimo vas, da se nam pridružite na online dogodku Projektni večer, ki bo potekal v četrtek, 17. decembra 2020, ob 17.00 uri. Na dogodku bosta z nami svoje projektne izkušnje delila dva govorca, ki delujeta na različnih, a sila zanimivih področjih.

Prvi bo svoje izkušnje z nami delil Boštjan Pišotek, zaposlen v družbi Hidroelektrarne na spodnji Savi kot vodja projekta na področju razvoja in investicij v obnovljive vire energije. Kot predstavnik naročnika je bil aktivno vpet v celoten proces izgradnje hidroelektrarne Brežice, kjer si je pridobil številne izkušnje in kompetence. Trenutno je v vlogi vodje projekta izgradnje HE Mokrice, katera predstavlja zaključni del večnamenskega in državno strateškega projekta izgradnje petih hidroelektrarn na spodnji Savi. Predstavil nam bo tematiko večnamenskih projektov za trajnostni razvoj okolja.

Drugi govorec bo Primož Duh, direktor podjetja Pi-Modul d.o.o., ki nam bo predstavil projekt razvoja in izvedbe mobilnega objekta/avtosalona. V podjetju je zadolžen za »big picture«. Vodi, razvija in optimizira tako organizacijo, projekte in procese, kot tudi posameznike in ekipe, ki so njen bistveni del.

Po posamezni predstavitvi bo možno zastaviti vprašanja, na katera bosta gosta odgovarjala. Celoten dogodek bo trajal eno uro, ki bo v družbi naših gostov zagotovo hitro minila.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na online Projektnem večeru v četrtek, 17.12.2020, ob 17.00 uri.