Ipma Young Crew Slovenia v sodelovanju s Slovenskim združenjem za projektni management v teh neprijaznih korona časih, ko ni omogočeno druženje v živo, organizira drugi online Projektni večer. Po uspešno izvedenem prvem tovrstnem dogodku, ko sta nam svoje izkušnje predstavila Boštjan Pišotek in Primož Duh, sledi nova priložnost za virtualno druženje ter izmenjavo izkušenj in mnenj.

Vabimo vas, da se nam pridružite na online dogodku Projektni večer #2, ki bo potekal v četrtek, 8. aprila 2021, ob 17.00 uri. Na dogodku bosta z nami svoje izkušnje delila Rene Brdnik, direktor podjetja Nioma d.o.o. in Andraž Gavez, direktor Mojačokolada.si.

Rene Brdnik  se je od nekdaj navduševal nad tehniko ter njenimi povezavami z uporabniki. S pridobljenimi izkušnjami iz vodenja podjetja je soustanovil podjetje Nioma, ki je na trgu zapolnilo vrzel na področju pametnih hiš s posluhom za končnega uporabnika. Predaval bo na temo projektnega vodenja – od ideje do vselitve.

Andraž Gavez stoji za mnogimi uspešnimi projekti. Je mentor in svetovalec mladim podjetnikom, čokoholik ter mislec in praktik, ki izpelje še tako zahteven projekt. Spletna trgovina je skupni imenovalec njegovih projektov zadnjih 9 let. Med projekti, ki so v zadnjem času okupirali Andraža, velja izpostaviti razvoj novega spletnega produkta BAM – Slaščičarska akademija, v okviru katere ponujajo različne tečaje. V pogovoru z moderatorjem bo predstavil svoje izkušnje s tem projektom in, po želji slušateljev, tudi drugimi projekti.

Po predstavitvah bosta Rene in Andraž odgovarjala na vprašanja, ki jima jih bodo zastavili udeleženci dogodka. Celoten dogodek bo trajal 1 uro, ki bo tudi tokrat, podobno kot ob preteklih dogodkih Ipma Young Crew Slovenia in Slovenskega združenja za projektni management, (pre)hitro minila.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na drugem online Projektnem večeru v četrtek, 8.4.2021, ob 17.00 uri.