Ekskluzivni strokovni dogodek za korporacijske člane ZPM!

ZPM organizira ekskluzivno za korporacijske člane ZPM posebne strokovne dogodke v prostorih korporacijskih članov ZPM. Namen teh dogodkov je spoznavanje modela vodenja projektov v podjetju gostitelju dogodka in skupaj z udeleženci dogodka ter ob pomoči ekspertov iskali odgovore na izzive povišanja stopnje zrelosti projektnega managementa v podjetjih.

Z velikim veseljem vas vabimo na naslednji tovrstni dogodek, ki ga bomo tokrat organizirali v podjetju Litostroj POWER in sicer v petek, 8. 4. 2016, med 11.00 in 14.30 uro. Gre za dolgoletnega korporacijskega člana ZPM, ki se zelo uspešno spopada z globalno konkurenco in ki izvaja velike in kompleksne eksterne projekte širom po svetu, hkrati pa permanentno izvaja vrsto internih projektov za trajno ohranjanje oziroma dvigovanje svoje konkurenčnosti.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite obstoječi in potencialni novi korporacijski člani ZPM! Morda pa že kmalu organiziramo tovrsten dogodek tudi v vašem podjetju in se takrat osredotočimo na izzive vodenja vaših projektov! Več informacij o dogodku je v prilogi.