Leto bo skoraj že naokrog, od kar smo se zadnjič videli v okviru programa ZPM Ekspert na dogodku, organiziranem ekskluzivno za Vas, korporacijske člane ZPM. Da se nekoliko spomnimo: v okviru programa ZPM Ekspert izvajamo tematsko posebne strokovne dogodke v prostorih korporacijskih članov ZPM, z namenom spoznavanje modela vodenja projektov v podjetju gostitelju dogodka in skupaj z udeleženci dogodka ter ob pomoči ekspertov iskati odgovore na izzive povišanja stopnje zrelosti projektnega managementa v podjetjih.

Lanskoletni prvi takšen dogodek, ki smo ga izvedli v podjetju Litostroj Power, je potrdil naše prepričanje, da so tovrstna srečanja tako po vsebinski, kot tudi po poslovno-socialni strani, zelo zaželena. Številna nova spoznanja in stkane ali utrjene povezave iz lanskega srečanja, na katera ste nas mnogi med vami opozorili, nas navdihuje pri organizaciji naslednjih srečanj.

Z velikim veseljem Vam v prilogi posredujemo vabilo na letošnji tovrstni dogodek, ki ga bomo tokrat organizirali v podjetju Nova Ljubljanska banka, in sicer v četrtek, 9. 3. 2017, med 11.00 in 15.00 uro. Gre za dolgoletnega korporacijskega člana ZPM, ki se zaveda pomena projektov za izgrajevanje konkurenčnosti družbe in kateri temu primerno tudi razvija in uvaja ustrezne sistemske organizacijske rešitve na področju projektnega managementa družbe. Fokus tokratnega dogodka bodo zato vprašanja povezanosti strategije družbe s projekti ter organiziranja projektnega managementa v družbi. Gre za vprašanja, ki se zagotovo pogosto porajajo tudi v Vaših organizacijah, zato ne zamudite enkratne priložnosti, da spoznate izkušnje drugih korporacijskih članov ZPM na tem področju.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite! Morda pa že kmalu organiziramo tovrsten dogodek tudi v Vašem podjetju in se takrat osredotočimo na izzive vodenja Vaših projektov!

Dogodek je namenjen izključno korporacijskim članom Slovenskega združenja za projektni management. Več o članstvu si lahko preberete tukaj.

 

DOP_Vabilo na ZPM Ekspert_03-2017