Slovensko združenje za projektni management je ponosno, da se nam je kot korporacijski član v letošnjem letu pridružilo podjetje UnistarPRO. Na kratko vam v nadaljevanju predstavljamo novega korporacijskega člana, več o njih in njihovih projektih pa boste lahko prebrali v prihajajoči številki ZPM Mrežnika.

UnistarPRO je vodilno podjetje za informacijske in komunikacijske rešitve z več kot 30-letno tradicijo in z raznolikim naborom specializiranih storitev. V središču njihove dejavnosti so PRO.Cloud rešitve, gostovanje, kibernetska in informacijska varnost ter integracija in izvedba najnovejših IKT tehnologij. Njihovo ekipo sestavlja skoraj 200 visoko usposobljenih strokovnjakov, ki ponujajo prilagojene rešitve za širok spekter panog, vključno s finančnimi institucijami, trgovino, logistiko, turizmom, proizvodnjo in javno upravo. Zanesljivost, varnost in dostopnost so njihova temeljna načela, katerih se držijo, medtem ko nenehno iščejo inovativne rešitve in pridobivajo najnovejša znanja. Kot del Skupine Actual I.T.  lahko zagotavljajo odličnost na vseh področjih delovanja in so kot partner pri razvoju rešitev zanesljiva izbira za vse, ki iščejo sodobne, celostne in prilagojene IT rešitve.

 

V Slovenskem združenju za projektni management se veselimo novega sodelovanja in pridobivanja znanj in informacij s strani organizacije UnistarPRO.