Individualno prilagojena izobraževanja za vašo organizacijo

Imate težave pri vodenju projektov? Število projektov raste in postaja vse bolj neobvladljivo? Ste zaznali nove izzive pri projektnem vodenju in bi potrebovali pomoč in usmeritve kako se izzivov lotiti? Za vašo organizacijo lahko pripravimo individualno prilagojeno izobraževanje s področja projektnega managementa.

Naši predavatelji so zelo izkušeni projektni vodje, ki prihajajo iz različnih slovenskih in tujih organizacij. Potrudili se bomo, da bomo za vaše potrebe in izzive poiskali najprimernejše predavatelje, ki vam bodo predali potrebna znanja in izkušnje.

Učinkovito upravljanje projektov je ključno za uspeh vsake organizacije, saj omogoča učinkovito izvajanje in nadzor nad ključnimi nalogami ter cilji. Prav tako pa je pomembno, da se izobražujejo in usposabljajo zaposleni, da bi bili kos nenehnim spremembam v poslovnem okolju.

Individualno prilagojena izobraževanja v projektnem managementu za vašo organizacijo prinašajo številne prednosti:
  1. Prilagoditev specifičnim potrebam: Izobraževanja se prilagajajo vašim projektom, ciljem in izzivom, kar omogoča boljše rezultate. Zato se pred pripravo ponudbe z vami in vašimi sodelavci vedno uskladimo kakšna so vaša pričakovanja in kaj želite od samega izobraževanja.
  2. Povečanje produktivnosti: Znanje, pridobljeno s prilagojenim izobraževanjem, povečuje učinkovitost in produktivnost zaposlenih, hkrati pa manjša verjetno napak ter omogoča boljšo prilagodljivost spremembam na trgu.
  3. Hitrejša implementacija pridobljenega znanja: Zaposleni lahko novo znanje takoj uporabijo v praksi, kar pripomore k hitrejšemu izboljšanju procesov.
  4. Povečanje motivacije zaposlenih: Prilagojena izobraževanja izboljšajo angažiranost zaposlenih, saj se počutijo, da organizacija skrbi za njihov razvoj hkrati pa izboljšajo timsko sodelovanje ter komunikacijo.
  5. Povečanje konkurenčnosti: Z izboljšanim znanjem in veščinami zaposlenih se organizacija postavi v boljši položaj za konkurenčnost na trgu.
  6. Možnost certiciranja posameznikov: Zaposleni se lahko po izobraževanju odločijo za opravljanje mednarodno veljavnih IPMA Slocert certifikatov projektnega vodenja in tako še dodatno potrdijo svoja znanja in izkušnje. Kot organizacija pa se s takimi posamezniki izkažete svojim poslovnim partnerjem, da so vaši zaposleni projektni vodje strokovnjaki na svojem področju.
  7. Vsako izobraževanje je edinstveno: Vsak program, programski sklop in izobraževanje je edinstveno in prilagojeno na potrebe vaše organizacije.

Individualno prilagojena izobraževanja v projektnem managementu so investicija v dolgoročni uspeh vaše organizacije, saj omogočajo boljše rezultate, večjo učinkovitost ter prilagodljivost. Z usmerjenim pristopom k izobraževanju bo vaša ekipa kos vsem izzivom in pripravljena na uspešno obvladovanje projektov v prihodnosti.

Kontaktirajte nas na info@zpm.si in dogovorili se bomo za prvi sestanek (online ali v živo), kjer nam boste predstavili vaša pričakovanja ter težave in izzive s katerimi se soočate, potem vam bomo pa mi pripravili ponudbo za izvedbo prilagojenega izobraževanja.