informativni dan – prijava

Pridružite se številnim strokovnjakom, ki so svoje znanje in izkušnje s področja projektnega managementa dokazali s certifikatom IPMA SloCert. S certifikatom nosilec izkazuje svojo usposobljenost – kompetentnost za zmožnost uporabe potrebnega znanja in/ali veščin ter primernost osebnostnih lastnosti za uspešno in učinkovito obvladovanje projektov

Slovensko združenje za projektni management vas vabi na IPMA SloCert informativni dan, kjer vam bomo predstavili naš produkt, postopek certifikacije in druge potrebne informacije v zvezi s pridobitvijo certifikata.

V kolikor vas certificiranje zanima, vas vabimo, da se vpišete na seznam za prihajajoči INFO DAN in vas bomo kontaktirali z vsemi podrobnostmi.

Več o ravneh certificiranja (D, C, B in A) ter področjih (projekti, program projektov in portfelj projektov) lahko preberete v MENIJU certificiranje, kjer so predstavljeni tudi vsi pogoji, ki jih kandidati morajo izpolniti, gradiva za pripravo na certificiranje in ostale podrobnosti.

Osnovni pogoji po stopnjah certificiranja:

;

IPMA raven D

ni potrebnih projektnih izkušenj

;

IPMA raven C

vsaj 3 leta projektnih izkušenj

;

IPMA raven B

vsaj 5 let kompleksnih projektnih izkušenj

;

IPMA raven A

vsaj 5 let zelo kompleksnih ali strateških projektnih izkušenj

TERMINI:

INFO DAN št. 1 – 15. maj 2024 ob 18.00 uri – ZOOM
INFO DAN št. 2 – 23. maj 2024 ob 18.30 uri – ZOOM- po oddani prijavi vam posredujemo več informacij

* s prijavo na Informativni dan, se strinjate, da vas obveščamo o aktivnostih IPMA Slocert certificiranja projektnih vodij.