Slovensko združenje za projektni management je ponosno, da se nam je kot korporacijski član v letošnjem letu pridružilo podjetje BASS d.o.o.. Na kratko vam v nadaljevanju predstavljamo novega korporacijskega člana, več o njih in njihovih projektih pa boste lahko prebrali v prihajajoči številki ZPM Mrežnika.

Podjetje Bass d.o.o. je vodilna slovenska sistemska hiša za digitalizacijo poslovanja ter implementacijo celovitih računalniških in informacijskih rešitev na ključ za zahtevne uporabnike z lastnim razvojem. Kakovost in zanesljivost programskih rešitev ter najsodobnejša informacijska tehnologija v podporo poslovnim procesom so že več kot 30 let njihove vsakodnevne obveze za brezskrbno poslovanje njihovih strank. So eden večjih ponudnikov procesiranja eDokumentov, Dokumentni sistem pa je certificiran s strani Arhiva Slovenije. Personaliziranim sistemskim rešitvam zaupa večina slovenskih komunalnih podjetij, veliko občin in ostalih gospodarskih družb. Poskrbijo za organizacijo in arhiviranje vseh dokumentov v podjetju, poslovno organizacijo, nadzorovane finance in masovni obračun. Imajo lasten BASS BI Poročilni sistem in Procesni center za procesiranje eRačunov ter ostalih eDokumentov.

V Slovenskem združenju za projektni management se veselimo novega sodelovanja in pridobivanja znanj in informacij s strani organizacije BASS d.o.o.. Dobrodošli.