V ponedeljek ,11. Decembra 2023 je v Restavraciji Camino (Hotel A) potekala slavnostna skupščina Slovenskega združenja za projektni management. Na skupščini se je zbralo 40 članov in prejemnikov IPMA Slocert certifikatov.

Po sprejemu udeležencev se je pričela slavnostna skupščina. V prvem delu so si udeleženci ogledali izjave treh bivših predsednikov ZPM (dr. Antona Hauca, mag. Andreja Kerina in dr. Aljaža Stareta). V nadaljevanju tega prispevka si njihove izjave lahko ogledate tudi vi.

V drugem delu skupščine je predsednik ZPM dr. Igor Vrečko predstavil delovanje združenja v letu 2022 in nakazal usmeritve delovanja v prihodnosti. Kot smo lahko slišali se združenje razvija, saj so se nam v letu 2022 pridružili štirje novi korporacijski člani. V letošnjem letu pa smo k sodelovanju pritegnili še pet dodatnih korporacijskih članov. Poudariti moramo, da ob tem raste tudi individualno članstvo. Ponosni smo na vsakega člana združenja in si želimo, da se nam v prihodnjih letih pridružijo tudi nove organizacije.
Obravnavali smo tudi predlog za podelitev naziva častni član združenja. Tako smo ob 30. obletnici združenja podelili tretje častno članstvo. Po dr. Antonu Haucu in dr. Andreju Škarabotu je tretji častni član Slovenskega združenja za projektni management postal mag. Andrej Kerin, ki je v preteklosti v združenju opravljal različne naloge in aktivnosti. Iskrene čestitke mag. Andreju Kerinu za prevzem naziva častni član Slovenskega združenja za projektni management.

V tretjem delu skupščine smo podelili certifikate IPMA Slocert kandidatom in kandidatkam, ki so v letu 2023 uspešno zaključili postopek pridobitve certifikata. Iskrene čestitke vsem prejemnikom, hkrati pa vabilo vsem, ki certifikata projektnega vodenja še nimate, da se vključite v postopek certificiranja in potrdite svoja znanja in izkušnje.

V nadaljevanju si lahko ogledate fotogalerijo dogajanja ter izjave preteklih predsednikov Slovenskega združenja za projektni management.